bajko-sokoray.hu

 

MENÜ

 Bemutatkozás

A választókerület

Budafok-Tétény jövője


Budafoki Minimum

Az ellenzék közös
kerületi programja


Facebook

Kapcsolat
 

 

 

 Éljenek a fák!
 Éljenek a fák!

 

 

 

Bajkó-Sokoray István

Bajkó-Sokoray István

"36 éves. Politológus. Budafok-Óhegy és Újhegy képviselőjelöltje. Feleségével több mint 10 éve élnek Budafokon. Eddig két gyermekük született, Zétény (12) és Zille (5).

Első diplomáját önkormányzati szakirányon szerezte. Évekig dolgozott képviselők munkatársaként, illetve politikai tanácsadóként, így van szakmai tapasztalata."

 

Tisztelt Választópolgár!
 

Bajkó-Sokoray István vagyok, az ellenzék jelöltje Budafok-Tétény 2. választókerületében.

Sokakkal már volt szerencsém személyesen is találkozni, a dolgos hétköznapok, vagy a hétvégi játszóterezések során. Az utcáinkon sétálva, valamelyik buszon vagy villamoson zötykölődve... Vagy esetleg, most a kampányt megelőző időszakban. Azoknak viszont, akik még nem ismernek, szeretnék röviden bemutatkozni.

Családommal több, mint 10 éve élünk Budafokon. A gyerekeink ide jártak-járnak óvodába, iskolába, templomba. Itt vásárolunk, közlekedünk nap mint nap. Ez az otthonunk.

Éppen ezért saját tapasztalatból is tudom, hogy mik a kisebb és nagyobb gondok, problémák. Hogy mikor jár túl ritkán a busz, hogy melyik villamosmegálló különösen rendetlen, vagy szorul minél előbb felújításra! Ahogy azt is látom, hogy milyen hiányosságok vannak a játszótereinken.

Tudom, hogy kerületünknek vannak sokkal elhanyagoltabb részei is. Azonban a várólisták a szakrendelőben, a kevés bölcsődei férőhely, vagy a közlekedési dugók mindnyájunkat érintenek. Ahogy a rosszul szervezett elővárosi közlekedés is. Vagy a végtelenségig húzódó, olcsónak éppen nem mondható különböző felújítások. Legyen szó vasútállomásokról, vagy körforgalmakról.

Azért indulok a választáson, mert azt szeretném, hogy több értelemben is rend legyen! Hogy egy tiszta és minél zöldebb környezetben élhessünk. Azt, hogy a kerületnek olyan vezetése legyen, amely jól és tisztességesen gazdálkodik! Ne pazaroljunk, és ne hagyjunk a gyerekeinkre adósságot.

Azok a demokratikus értékek, alapelvek, amelyek az egyetemi évek alatt formáltak, ma is meghatározóak számomra. Ezért is hiszek egy szabad és európai Magyarországban!

Az őszi önkormányzati választásokon a Momentum, a DK, az MSZP, és az LMP színeiben, a Jobbik illetve több civil szervezet támogatásával indulok. Az ellenzéki pártoktól a bizalmat már megkaptam. Most arra kérem, hogy Ön is támogasson.

Október 13-án szavazzon a változásra! Támogassa az ellenzék jelöltjeit!

Budafok, 2019. szeptember 5.

   

Tisztelettel:

           Bajkó-Sokoray István

 

 

A tüntetések margójára - Nyílt levél (2018. decembere)
http://bajko-sokoray.blog.hu/2018/12/18/a_tuntetesek_margojara_nyiltlevel

A magyar választási rendszer változásai (2010-2014)
http://bajko-sokoray.blog.hu/2017/03/24/a_magyar_valasztasi_rendszer_valtozasai_2010

A német választási rendszer
http://bajko-sokoray.blog.hu/2017/09/22/a_nemet_valasztasi_rendszer


 


MegosztásHavasi Gábor

Karácsony Gergely

Lehet Más a Politika!

 

Impresszum:

Bajkó-Sokoray István (Budafok-Tétény 2. választókerület)
Az ellenzék jelöltje, a Momentum, a DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP, illetve a Jobbik támogatásával.
bajko-sokoray.hu fb.com/bajkosokoray info@bajko-sokoray.hu +3620 553 9937
 

 

facebook.com/bajkosokoray twitter.com/bajkosokoray